dilluns, 11 de desembre de 2017

Sortides del pont de desembre


Dimecres 6: Terranyes

Bé, com ja s'està fent un costum, el dia del meu aniversari, si el temps ho permet, fem la pujada a Terranyes, en ganes de no repetir pujada, busco opcions, i enguany potser una mica rebuscada jajajaja.

Sortim d'Arnes amb un poc menys de 0 graus però el millor està per vindre, i quan ens aproximen als Estrets, la fresca és guapa i arribem a -, però ningú ens para, així que fem els Estrets i en poc estem a la Franqueta.
Allí agafem la pista de la Vall d'Uixó que no deixarem fins a acabar-la, anem pujant amb alguna rampa important i s'ha acabat el fred jajajaja. Passem l'entrada al sender que fèiem en l'altra ocasió cap a Punta Serena i continuem. Ara ve el tram complicat, estàvem tots avisats (1,7km de pujada en bici al costat) i no defrauda, amunt bufant i alguns maleint al guia per dins, però arribem al Saltador de Franquet, lloc privilegiat per les vistes i parem a esmorzar amb un canvi de temperatura important.


Volta pels plans de Teranyes, visita al refugi, i ara queda la part bona de la sortida, baixada pel Pimpoll, Pell Negra i senda de la Vall del Torrero, tres sendes de més tècniques a menys, que ens deixen amb bon regust final de la sortida...


No crec, que repetim aquesta pujada, i realment no la recomano, si no es té ben clar l'avís de l'hora de bici al coll, però s'ha de fer el bateig, als nous Motbikers ;)
Gràcies a tots per acompanyar-me en aquestes bogeries al cumple!.


Divendres 8: Casetes VellesTenim sort, i el vent perdona el matí, així que fem la programada de Casetes Velles, un clàssic que està de moda jajajaja.


Normalment ens agrada més fer la volta al contrari però aquesta vegada fem com ho fa el 90% de la gent i un cop dalt de Casetes Velles saltem per Portella Calça (Mas d'Andresito) per visitar el Faig Pare i la pista del Retaure.


Fotos de rigor i perdem cota per anar a la recerca de la pista de la Carrasca Grossa, altra foto i amunt, sempre la fem de baixada i pareix una altra cosa, en poc, estem dalt, per fer el tramet de senda de baixada fins al refugi, aquest molt tapat i en arbres al mig possiblement de la petita nevada de la setmana anterior.


Ara només queda baixar per on de costum, i xalera a tope!
Diumenge: Godall i rostidaPer rematar el pont, fem una sortida local, arranquem de la Fina amb bicis, i anem a Godall per fer Vila llarga, Antiga Pedrera amb extensió pels Pinets i la baixada per la senda de moda, les Obagues, que no ens cansem de repetir. Bon grupet a qui se'ns ajunten els irreductibles CabringsFuentes i Tino, que tampoc estan tan malament;) i en les 3h promeses a casa per dutxa i rostida!!.(Nando)