dijous, 7 de setembre de 2017

Bandolers 6.0

Tornem a la feina...,i que millor que el diumenge a la Ràpita on els companys ens preparen la sissena prova d'aquesta Xallenger, no podíem faltar i finalment ens emportem el trofeu a club més nombrós de nou, un bon pernilet que prompte li farem el tast (jajajaja)


De la cursa comentar, que enguany com novetat, s'afegien nous trams a la zona dels bandolers, evitant passar per les cintes transportadores de la cimentera, aquests km extra de sender fan que no calgui, en bon criteri, pujar a Dario, la cursa ja queda prou atractiva i dura, la curta amb pràcticament 30km i 700+ ja deixa bon sabor de boca, i afegir la pujada al Coco de Jordi pel Napo a la llarga deixa un recorregut exigent però molt entretingut.


Felicitat a l'organització per la feina feta, els mesos abans i el dia de la cursa. Per ficar un comentari, al meu gust el primer avituallament una mica tard, sort que no feia molta calor sinó els de la cua, com jo, haguéssim patit una mica.


També, a Diana per la seva 3era posició al recorregut curt i a Carla perque poc a poc va agafant forma i tècnica.... de moment agafant els pernils (jajajaja)


Bé, ara a continuar entrenat i ficant-mos al lloc per estar en millor forma per l'última, l'Emburgada Bike Race del 24 de setembre.

Gràcies al fotògrafs per les fotos!!!.

(Nando)