dilluns, 31 d’octubre de 2016

Mas de Quinto i Argaret


Bé, després de la sortida per la Mola de la setmana passada aquesta continuem en ganes de Port, i marxem a l'altra besant, Beseit, on anirem a veure un parell de novetats per nosaltres, tenim la sort que ens acompanya Mauro que ja les coneix i que ens fa de guia.Sortim de Beseit molt prompte, aprofitem el canvi d'hora i a les 8:30 ja estem pedalant amb 2 graus positius, aquí ha arribat el fred... anem direcció l'embassament de Pena, així evitem pujar per Formenta directament i farem una senda de pujada i baixada al Mas de Coco, la pujada pel camí de Cerverola té bones pendents, però es pot anar fent.Un cop feta la primera però curta senda, fem cap al Camí de Formenta i ara toca anar direcció la gran pujada del dia, a Mas de Quinto, ens desviem de la pista principal i comencem el que Mauro ens diu que ells anomenen Dragon Khan, i natros canviarem per Dragon Bike....

.... és sense dubte, hi crec que he voltat pel Port, la pujada més "ANIMAL" que he fet mai, llarga i amb trams que ni formigonat he tingut forces per fer sencers a la bici, tots sense excepció hem tingut algun moment de fer peu i això que avui venien alguns dels que sempre diem "que estan forts".

 Alló pareixia el club de Tenis amb el formigonat de color terra roig, amb rampes del 35%.

Aprofitem algun moment de pausa en la pujada, per fer fotos i  de les explicacions de Mauro sobre aquesta o altres sendes. 

Continuem amunt.... al arribar al Mas, fotos i visita a l'interior, ara tot i ser d'un particular, està obert i el cedeix com refugi si el mantens net.
Ara farem la novetat de la Senda del Barranc de Bonyiga, aquesta ni Mauro ha arribat a fer-la en bici i li té ganes, anem a l'aventura i a veure que tal, i la veritat.. bona senda, potser un pèl curta però amb bon desnivell i corbes tancades molt guapes, a més la sensació d'aquelles sendes verges on la pinassa o cobreix tot no té preu!!!.


Fem foto i les típiques risses en baixar, una bona senda per ara encarar, de nou, la remuntada per arribar a l'Argaret.De l'Argaret, que dir-vos, es farà tot un clàssic i segur que més d'un seguirà aquest track per fer-la, una boníssima senda, que s'agafa a Formenta i després de pujar per senda i pista, té un final de "perdre loremus"!!!, senda ultra ràpida, amb un desnivell important i molta pinassa, neta i que m'ha recordat en moment a la meva estimada PARTARA a Ainsa jajajajaja, llastima que a 200 mts del final he tallat la coberta i m'ha fet parar, perquè si no, igual faig una besada al terra i tot al acabar-la, al estic Papa de Roma, jajajaja.

Estem tant eufòrics, que decidim ni anar al Barranc de les Voltes per fer l'última senda, això s'hi ha de cel·lebrar al Bar, perquè no ho superarà segur.

Boníssima volta, de les que fan afició, amb brutals pujades, vistes espectaculars i senderes amb el mateix nivell, pels que no heu vingut, només dir-vos que aquesta la repetim segur no patiu!!! 


Video de Rodri!!!Ara, us recordo, que diumenge tenim la sortida a Paüls de la Moleta!!!! Un altre espectacle assegurat!
(Nando)