dimarts, 28 de juny de 2016

3 Coves

Tornem amb les sortides d'estiu i anem a veure si aquesta vegada fem banyet a l'Embassament. La sortida l'anomenem de les 3 Coves, perquè visitarem les coves Trobada, Cirers i dels Bous. De les tres, dos ja són conegudes.


M'heu de disculpar pel tram d'aventura però som beteteros i els Ports tenen això, et poden sorprendre per bé o per malament.

Sortim de l'embassament i anem fent la pujada per la pista del Mangrané cap a les Vallcaneres, després d'algunes parades per reagrupar.. Que no donem fruit, seguim fins al Mas de les Vallcaneres on com sempre parem a esmorzar, fa fresqueta i sense encantar-nos pugem fins al "Mas del Sargento" on tenim el primer tram de sendera.


Tenia esperança de trobar-la millor, és una molt bona senda, però està brutíssima, igual que fa quatre anys, una llàstima perquè et deixa de nou al Mas gros de les Vallcaneres.

Un cop vista la cova Trobada, fem la novetat de baixar pel Barranc dels Cirers a la recerca de la segona cova, aquest tram, tot i que té alguna zona ciclable, el fem a peu i l'únic positiu és que ja estem a l'entrada de la senda de la Cova dels Bous.


Aquesta part, ja coneguda, i mil vegades feta, només en sorprèn perquè està molt bruta de "bolos" que mentre esperem i agrupem anem netejant el que podem, una llàstima també.. és una gran senda.
Tornada al "pantano" i cervesetes del bidonet... el banyet es resisteix a caure... però la Voll també la fem jajajaja.

Ara a inscriure'ns a l'Auberge per aquest diumenge i preparant la pròxima d'estiu.... a Arnes.