dilluns, 23 de maig de 2016

Figot Race a Riba-roja


Després del parèntesi endurero a Ainsa, tornem a la Xallenger, canvi de xip, i per a més inri en la prova que més pujades llargues té de tota la Xallenger, tot i així he de dir que enguany l'han encertat i tot i pujar molt i molt per pista en dues tirades llargues, les dues baixades per senda han estat d'escàndol.


Bé, prompte, ja que la sortida era a les 9:30 hem aparegut els Montbikers a Riba-roja on els voluntaris anaven acudint i les brases estaven preparades per començar a preparar les típiques clotxes. L'ambient fantàstic any rere any el poble bolcat i animant.
Sortim puntuals, 10 minuts abans, ja estàvem tots baix l'arc i emprenem la ràpida sortida del poble, però ràpidament començaríem les primeres rampes amb fort desnivell que col·loquen al lloc. Primers 6 km amunt i al cap de poc desvien als de la curta, ja em quedo amb les fatbikes, mal senyal jajajaja. En arribar als molins tinc la moto detràs, pitjor senyal jajaja, i el company que porto al costat em diu que queden dos o tres només.... solto el got de l'avituallament i avall, la sorpresa una senda molt llarga, crec que 3km o més en fort descens i algun tram tècnic, això em permet avançar 10 o 12 bikers i no patir perquè m'acasse l'escombra.

video de Rodri!!!

Segona pujada forta i novament sorpresa en la senda de baixada que també és ràpida i molt bona, però molt esposada i amb el vertigen que tinc, no la puc gaudir massa, el fet de veure l'embassament de reüll no em feia el pes.
Aguantem l'últim tram i arribem prou sencers al poble, on coneixent l'ultima senda i les dones animant calia fer-ho damunt de la bici.

Felicitar l'organització, i a tot el poble, que demostren que vol dir implicar-se en muntar un esdeveniment i esperem que puguem per molts anys continuar venint a Riba-roja a passar un gran matí de BTT.

Ah!! Tornem a ser el club més nombrós.


(Nando)