dimarts, 10 de maig de 2016

Bandolers 5.0

Diumenge juguem quasi a casa, i això es nota, tornem a ser el club més nombrós, tot i faltar-nos habituals, però tindre cursa a 10 km és un luxe que no es pot perdre.A més, enguany els companys de la Ràpita preparaven un circuit amb novetats i per mi, l'encerten al 100%, afegeixen, no sé com, més i més senda, a un camí dels bandolers que pareix que no acabi mai, i lleven la pujada a Dario que aportava més bé poc.

La sortida explosiva des del Ciment, que nomes arribar a dalt ja t'ha ficat en situació i tirem cap a la llarga que pareix que matarem el constipat, agafo roda de Jordi Martí i fem totes les sendes dels Bandolers junts, quina xalera, el cabró em fot ple de fang, però anar a roda té això, jajajaja.


Després perdo la roda a la pujada a la Gossera però recupero a la baixada una mica, avui estava prou endreçada i emprenem la pujada al Napo, quan ja tinc a Jordi començo a notar la falta d'entrenament i decideixo guardar forces pel tram final, Elena de la Ràpita, em recorda la pujada a la Santet i dic... frena noi jajajaja.

Fem la baixada i la senda, crec que es diu de Sita, molt bonica amb trams de paladar i el final amb forta baixada, allí men adono que alguns s'han passat de llarg i no han fet el gir a dreta perquè la línia esta molt trepitjada, tirem cap a Solito on encara no entenc faig un PR al Strava jajajaja.Pujada en la llagrimeta al Santet i a meta on tenim com és costum, fideus, musclos i postre, tot un luxe, aquests rapitencs de menjar i beure en saben un rato llarg.

Felicitar-los per damunt de tot, el circuit molt bo, i quan fas trams nous, sempre surten coses que no pensaves, i l'experiència te la dóna la cursa, per molt que penses que ho tens controlat, fins que no es fa la primera amb un circuit nou, no saps on sortiran els problemes.

video de RodriAra a continuar amb la Xallenger que cada 15 dies tenim novetats... la següent amb circuit nou també.

(Nando)