dilluns, 22 de juny de 2015

Bandolers 4.0


Diumenge ens toca cursa de la Xallenger, i quasi que encara tenim el cap en la Duo i això es nota. Personalment, no he tingut una bona setmana i després de la parada per organitzar vull tornar a gaudir d'un diumenge en la BTT i sortir a veure com em trobo.

A les 8:15 estem recollint el dorsal i som una bona tropa, potser menys dels habituals, algun constipat i alguna lesió impedeix fer la millor representació a la cursa veïna. Arranquem neutralitzats com ja ens han informat fins a la pista del Ciment, crec que no cal, i que no hi ha per tant, però això és una opinió personal, i al final, tampoc ha estat malament, al contrari.A la sortida, veig que no estic tan malament, però he quedat en Marc que faríem la llarga junts i així farem, primera pujada a Dario sense pressionar massa i parlant en la gent, cada dia m'agrada més això, algú em dirà pesat i tot, ja ho veig vindre, jajajajajaUn cop feta la pujada enllacem les noves sendes i trams coneguts pels pinets, no havia pogut entrenar-la ni fer-la cap cop i m'ha agradat molt, queda una zona de 10, felicitats Rapitencs, com es nota la feina ven feta!!!!.Després pujada a la Gossera on a meitat baixada ens trobem al biker accidentat de Tarragona, decidim després de parlar en l'organització donar el màxim suport possible i Ximo, Marc i Agustí es queden per evitar l'apilonament de la gent i esperant l'arribada de l'ambulància, jo baixo a avisar al encreuament i trucar i esperar l'ambulància. Finalment només cops i un bon ensurt i esperem que es recuperi prompte.Perduts 45min, decidim acabar tots junts la curta i anar a fer la cerveseta i els musclos.Felicitar a la Cristina pel podi femení, i a tots natros, pel club més nombrós un altre cop enguany.

També, no cal dir-ho, felicitar als Rapitencs per l'organització i treball fet, que és reflexa amb els 270 inscrits a la cursa!.


Nando