dilluns, 13 d’abril de 2015

A per la Cabra - Tivissa


El diumenge a Tivissa, segona que hauria de ser la tercera de la Xallenger i que com sempre acudim un gran grup, finalment 20 Montbikers que cobrim el molt bon circuit preparat per l'ocasió.


Sortida separada amb corralet, aquest Xut sempre té alguna sorpresa, jajajaja, és un showman nat i arranquem a fer un recorregut sense sorpreses però unint trams fets en altres edicions, de forma més que correcta, crec, llevant el tap que es forma a la primera senda, tot i que, no tenia cap complicació, és per mi, el millor de totes les edicions.

Fem la primera de les pujades a l'ermita i recuperem la baixada pel GR, d'altres edicions, sent una senda tècnica en un principi i molt ràpida al final, del millor de la sortida.

En aquesta ocasió, no vull estrènyer, necessito personalment, un dia de relax i de trobar-me bé en la màquina i decideixo quedar-me en Marc i Jordi Martí que també acompanya a un gran amic i poder gaudir de l'entorn i de les parades als avituallaments, de la gent que t'anima quan passes i de les anècdotes que et deixa la part final del grup, de xarreta en gent que no coneixes i de molt més....

La resta de recorregut es fa molt entretingut i al segon avituallament agafem a Jordi Vila en unes rascades per una caiguda, continuem tots junts, i fent una senda molt tècnica en direcció a Tivissa, però encara faltaria tornar a pujar al primer avituallament per fer l'ultima senda i tornada a meta.


Perdoneu, si parlo massa de mi, però fa dies que veig, que hi ha gent que no entén altres punts de vista, altres formes de sortir en bici, que al final és el que fem tots, d'anar els diumenges. Crec que encara que tinguis un dorsal, un temps, una classificació davant, tampoc cal agafar-la, pots mirar-la o no, i també gaudir de la BTT.

Quan veig carreres, com aquest cap de setmana, de 1000-1500 bikers, creieu que tots van a competir per la part alta?, perquè al final els 20 primers, són els 20 primers, i la resta?????


Ara, el diumenge anirem a la Torre a veure noves sendes, nous camins, nova gent!!!
Us espero a tots, jo ja estic inscrit!

(Nando)