dilluns, 2 de març de 2015

III FigotRace a Riba-roja


Ahir va arrancar 6a edició de la Xallenger BTT Terres de l'Ebre, com passen els anys, arrencada estel·lar, amb una de les proves, que més nom a fet en pocs anys i que enguany, en sorprendria amb un dels recorreguts més llargs previstos per totes les proves.


Potser és la primera, que crec que és el motiu principal, o acostumats a recorreguts de 30-40 km per les modalitats llargues, els quasi 60 d'aquesta, feien respecte, però no per això, els 250 bikers apuntats, i un record d'abonaments amb més 80, no donen la sensació de què la gent no vol aquestes distàncies, tots recordem la Marató del Riu de Xerta, quina prova més mítica, no??

El fet, pel nostre club, és que ens presentem 20 Montbikers, més o menys, el nombre habitual en aquestes proves, i per sorpresa, som el club més nombrós amb un bon detall de trofeu per part de l'organització.

En l'esportiu, la majoria anàvem a intentar fer el recorregut llarg en dignitat, els entrenaments no han estat massa llargs i el vent, grips, i tal... fan que arribem, molts, una mica justos.


En el meu cas, amb algun problema d'adaptació a la 29", per anar a curses, i males sensacions em feien dubtar si fer la llarga, en baixar cap al Riu, després de la primera pujada, veig als companys en massa a l'esquerra de la pista, paro i allí teníem a Iban, amb un fort cop a l'esquena, per una caiguda. Esperem l'ambulància i com tardava i érem una collada allí, sense fer res, decidim que els que anàvem millor anessin a fer la llarga, i els altres ens quedem a acompanyar a Iban i baixar-li les coses i la bike.

Allí acabem aquesta Figot Race, per nosaltres, però els companys en cursa continuen lluitant, com la Cristina Puyo, que amb un bon ritme i nova bike, assoleix la tercera plaça en el podi femení, amb la Montse Lahosa i la Cristina Mascarreras, ja recuperada, en primera posició. Felicitats Cristina!!!També, felicitar a l'organització, que demostra que cada any se supera, i més, amb un circuit tan llarg, perfectament senyalitzat i amb bons avituallaments.

Ara per la Ràpita el pròxim 22 de març!!!Nando