dilluns, 26 de gener de 2015

Sortida domèstica


Diumenge fent una sortida de les que anomenem domèstiques perquè no agafem cotxe per traslladar-mos i sortim pedalant del lloc habitual, la Fina.Fem un bon grup 16 bikers entre els que decidim sortir a les 8:00 en bici i els que amb ganes de mes senda prefereixen esperar-mos a Godall.

La setmana, carregada de watchapps demanant canya per entrenar l'arribada de la Xallenger ens fan preparar una sortida de les que feia temps que no programàvem per la Serra. Fem la pujada pel Barranc de la Galera, sendes de les Abelles i arribem a Godall, on per la Colomera, pujaríem al Molló per la rampa infernal, on avui no he vist cap biker pujar-la sense fer peu.


Baixada per la senda de la gravera i arribada a les Moles on parem a esmorzar, però no al Restaurant, de biker de muntanya, arrecerats al marge en "lo bocata" jajajaja.

Seguim la bona ruta pujant al Castell d'Ulldecona on fem la senda que ens porta als carrers del poble i girem direcció per tornar cap a la Serra per la Blanca, l'asfalt no ens agrada i Tossal Redó on les forces comencen a anar justes.Per tornar a casa, decidim fer Talaies i Palometes en tots els sentits ficats per evitar que el cansament ens jugui una mala passada, per variar el recorregut agafem el ramal que ens porta per senda fins a les Ventalles i d'allí cap a casa.

Tot s'ha de dir, i en la ruta estava programada la pujada a Quicolis per fer el "remato" però dues avaries en ruta ens han fet demorar una mica i, també, la falta de forces, deixa només, als més forts aquesta part, Lluís, RodriRubén i Beto.

En definitiva ruta dura i llarga, 55km i 1400+ i molta senda de pujada, que de nou, ens diu que cal continuar fent sortides d'aquestes si volem estar una mica rodats pel març.


(Nando)