dilluns, 27 d’octubre de 2014

Casetes velles i arbres monumentals


Per fi, i després de tres caps de setmana programant aquesta sortida o similar, podem fer una de les rutes clàssiques dels Ports, però amb l'afegit d'anar fins a la Carrasca Grossa, arbre monumental no tan visitat, i que permet passar per una d'aquelles pistes amb encant i mig perdudes dels ports.Així, finalment, un bon grup de 10 Montbikers marxem al Mas per pujar a Casetes Velles. Sortim a bona hora i fem d'una tirada pràcticament la pujada fins dalt, tot i això, parem per agrupar a la casa Forestal, com és habitual, i aprofito per fer els últims reglatges a la nova bici, estreno de 29" que com ja m'havien augurat, demana una mica més de cama, ens tocarà fer-la, quin remei, ara no és qüestió de ficar-la en venda jajajaja.
Esmorzem al refugi amb un dia increïble per les dates que estem, màniga curta i no cal ni tapar-se al parar, Rodri ens delecta amb un vídeo i unes bones fotos.
Travessem el GR i seguint la senda de l'esquerra remuntem per accedir a la pista de la Carrasca, on tot seguit, en baixada ens porta fins aquesta i la seva font.
La tornada cap la fageda és en pujada i es comença a notar els quilòmetres i el desnivell acumulat però en calma i parant a fer la típica foto del Faig Pare tot es fa més curt.

Després només ens queda remuntar Portella Calça i tornem a estar a Casetes Velles on per la senda del paradís tornem als cotxes.Boníssima sortida pels ports, de les que fan afició, llàstima de les baixes no massa habituals d'alguns fixos que no han pogut venir, però la repetirem, jo personalment, no em cansaria de fer-la.