dijous, 3 d’abril de 2014

II FigotRace a Riba-roja (Xallenger BTT)

Segona prova de la Xallenger TE a Riba-roja, i previsió d'aigua, que és compliria, tot i així, bona representació del club el passat diuemnge, amb alguna baixa per malaltia com la de Lluís i altres, però bon grupet que no ens espanta la previsió.


A les 9:00 ja estem per Riba-roja i ja es nota l'ambient de curseta, gent acalentant i molt de preparament, l'organització preparada amb les carpes i fent foc per si després es complicava més, de moment no plou. A les 9:30 molt puntuals és dona la sortida i els 240 bikers arranquem a fer el circuit de la primera edició però invertint l'ordre de les pujades, potser amb la idea d'evitar la forta pujada al parc eòlic en primera instància, i potser reservant la nova extensió de la senda del GR que va ser espectacular pel final.
Personalment, crec que em va donar millor record l'ordre de la primera edició, però això és el de menys, la ruta molt similar i molt ràpida en conjunt.
De tot, vull destacar, encara que paregui que és el que fem sempre, l'organització, que van saber estar per damunt de les adversitats, que eren unes quantes, i en aquella aigua veure la gent a l'encreuaments animant, no te preu, era per parar i animar-los a ells amb els impermeables.
A més, la majoria de dorsals, no van aguantar les trombes d'aigua d'algunes estones, i això complica tots els controls, sabent el que significa, vaig parar a un avituallament per dir que avisessin a meta del que passava, segur que Francesc, Antonio i companyia, ja estaven preparats però el cuquet m'anava per dins.
En arribar a meta, corralet i les preguntes de rigor per saber qui eres, tot correcte, la clotxa i la cerveseta que no va faltar, i esperar amb l'aigua als premis i podis.
Gràcies a tot aquest poble, per la dedicació en un dia així!! 

Ara, sense pausa ja estem inscrits a la tercera, a prop de casa, a la Ràpita, el diumenge.

(Nando)