dimarts, 11 de febrer de 2014

Qdd Endurera a Prat

Aquest diumenge tocava QDD endurera organitzada pels companys de Roquetes a Prat de Compte. 
Només cinc bikers, avui sense el jefe de files, aniríem a vore que ens havien preparat, esperant alguna novetat per posar a la saca.

Ja a la Fontcalda, punt de sortida, començavem a vore el perquè de "endurera". Unes màquines de gran recorregut i els seus pilots amb proteccions, ens van fer pensar que ens haviem equivocat de surtida i avui hauríem d'anar al tanto amb les dents.
Poc a poc comença a arrivar gent coneguda que ens fan sentir més tranquils. 
Puntuals a les 9, sortim de la Fontcalda per la via verda. Al poc tombem a l'esquerra per agafar un corriol que ens portarà fins Prat de Compte.

Agrupem al poble i ens dirigim cap al GR, que aquesta vegada el fariem de pujada fins la pista. No l'havia fet mai en aquest sentit, però es divertit, es pot fer quasi a zero. En arrivar a la pista ja trobem l'avituallament, 4 fotos un tall de coc i cap avall. 
Fem la ràpida baixada pel GR que haviem pujat, però just en arrivar baix, seguim a l'esquerra per una senda en pujada que ens portaria cap a la Moleta dels corrals (segons tinc entés). Des d'allí dalt unes vistes molt guapes, que serveixen per reagrupar i fer-nos 4 fotos més (sort que tenim al fotografo de casa). Una senda molt ràpida de baixada, ens tornaria a deixar al poble de Prat de Compte.


I per últim faríem la Salve, una sendera que molts coneixem, pel seu principi molt tècnic i el final de tronquets que et deixa a la Fontcalda.
Gràcies als companys de Roquetes, hem pogut gaudir d'un matí de Btt diferent i que hem aprofitat per intercanviar opinions sobre les nostres bicicletes.


(Lluís)