divendres, 3 de maig de 2013

Qdd UCSB-Montbike

Per segon any UCSB i Montbike fem una QDD conjunta, per donar a coneixer novetats i el terreny a altres companys i passar un bon dia de BTT, decidim fer-la conjunta, no sols per companrtir terreny, sinó perquè crec, que compartim moltes més coses, la principal, per mí, és l'estil de club i la filosofia d'entendre aquests esport.

Ara, les gràcies més especials, a Josep Barberà per obrir, recuperar i mantindre els senders que vam poder gaudir a la Qdd i també altres que tots coneixem.
També a Fanny i al Presi Jonatan per tenir-mos preparats l'avituallament i la rostida final als Apartaments Can-Sisco, al que volem agraïr sedir-mos l'ubicació.
De la sortida destacar els prop de 50 bikers que ens vam reunir i el recorregut, on destacaríem la pujada al Montsianell, per fer la coneguda senda de baixada, alicatada pel moment i el pas per la nova zona de la misseta i la espectacular senda del Coll Llarg en baixada fins el Mas de Miralles.
Només un cop fort de Carlos (conegut com Ludolf Katoffën) que esperem no el faci estar molts de dies de baixa i donar-li anims perque es recuperi prompte.

Fotos Llorenç aqui...
Fotos Xavi Agut aqui...
Fotos Pelli aquí...
Fotos Nando aquí...
Fotos UCSB aquí....

(Nando)