dilluns, 6 de maig de 2013

2on Camí dels Bandolers

Este diumenge, segona prova de la Xallenger i segona edició del Camí del Bandolers a la Ràpita.


Ja teníem ganes, i després de les setmanes de descans des de Riba-roja volien tornar a pegar canya, i així es veu, perquè la millor representació Montbiker, crec, de sempre amb 23 integrants fem l'inscripció a la prova.
Este any es repetia circuït, amb la diferencia de la meteo, que l'any passat amb el vent va deslluïr la sortida i arribada, però este any feia un dia perfecte, bona temperatura i gens de vent.
A les 9:00h i puntuals, es pren la sortida amb la presencia de Josep Betalú que correria de forma invitada amb una ciclocros i que marcaria diferencies, la resta de pelotón amb més de 200 bikers i els caps de serie de la Xallenger.
El circuït correcte, conegut, que és una ventatja, i ven marcat, els punts conflictius sempre vens senylitzats i controlats per la gent de la Ràpita i molta gent fent fotos i animat als corredors.
Cada un fent el seu paper, a mí, fent el símil de moda, me va tocar fer de gacela i se me va menjar el Lleó..eh Llorenç, jajajaja Vaig sortir dels últims i vaig remontar possicions fins trobar la roda de Llorenç on vam fer un tira i afluixa en les pujades i baixades del recorregut, que tots sabem com és, un trencacames i intens.
Al final, i no tenint temps de referencia a les classificacions jo faig un 2:15h que crec que és correcte i amb la sensació d'una bona cursa.
A l'arribada una cervesa o dos, i un bon plat de paella, que per cert, estava molt bona, felicitar a l'organització i esperar el Pernil... al final espaleta que li farem!!! que ens tocava després de 3 anys sense, com a club més nombrós.


Com a Montbike, felicitar-mos per ser una bona tropa, que va a més, i que te ganes de disfrutar d'aquestes marxes i també de les sortides de club.

(Nando)