dimarts, 28 d’agost de 2012

Prat de Comte i GR

El diumenge i per començar la temporada buscaven una sortida no massa exigent, però que toques montanya, i mirant i xafardejant, trovem dels companys de la cala una sortida que feia molt de temps (2009) que no feiem, pujar al Montsagre i Tossal d'engrilló per Prat de Compte.

Així, una petita expedició de Montbikers, Ramon, Iban, Rodri, Jordi i Nando marxem a l'aventura, el resto encara diuen que "es verano".....

La ruta no és llarga, però si amb desnivell i la agafem en calma xarrant i contemplant com puja la nova maquina d'Iban, arribem al creuament del GR i el mirem pensant... no tirarem cap a vall, però amunt.

Finalment, arribem a la bassa i després d'agafar una mica de forces continuem cap amunt en busca del Tossal, on ens desviem per fer la sendera que ens portaria a la Gilaberta, però només, per tornar cap enrera en busca de la Font del Montsagre (si seguiu el track que penjo, no agafeu aquesta sendera que torna, al final  vam tenir que baixar a peu, millor la que torna per l'antra banda de barranc i va paralel.la cap a la font).

Tornada a la bassa i baixem per una petita sendera pel costat mateix del prat que ens quedava a la dreta pujant, tornem a la pista i en busca de la senda del GR, que mereix molt molt la pena.

Bona sortida per començar a agafar desnivell i a tornar a l'activitat amb, Prades este dissabte i Mora la setmana pròxima.


(Nando)