dilluns, 6 d’agost de 2012

Nocturna Godall i més el diumenge

El divendres vam fer la prometuda nocturna endurera a Godall, estrenant les famoses llums "del lejano oriente", que per cert funcionen de categoria, les sensacions bonissimes i tots hem agafat experiència per les properes... que no serà d'aquí molt, ja estem mirant data per fer una pels Estrets d'Arnes.

La sortida, perfecta, uns 25 bikers entre Montbike, UCSB, els companys d'Ulldecona, Oscar Bové i més. Finalment sortim quasi de nit 21:30 i finalitzaria la sortida cap a les 12:00 un parell d'averies als canvis i alguna punxada ens retrassen una mica, però bé, millor, més gana pel picapica final que no vam poder acabar.


Les fotos millor no ficar moltes, de nit és complicat, ara per mi, una de les coses més agradables, era veure la filera de llums per aquelles Talaies de la Serra, impressionant una sensació única i que no és pot fotografiar, s'ha de fer.

Una nit diferent, i amb festes a Godall, ens va deixar alguna sorpresa agradable per la vista, que també vam comentar...  

El diumenge, també sortim pero aquesta vegada un grup més reduït, la nit, les festes, la platja, ja se sap, massa frentes oberts.
Lluis, Rodri i jo cap a les faldes del Port, a fer una sortida de la secció enduro (dels jabalins) que prometia per varies qüestions, el banyet a  prop del Toscar, al toll de la font de la figuera crec, i  una cervesseta al poble de Bitem amb possible sorpresa.
La sortida és correcta dira jo, bona pujada per senderes i camins, i un cop d'alt, el prometut banyet, però el temps, l'airet i l'aigua que estava gelada de conyons ens tira cap atràs.Després, pràcticament tot baixada, per una senda una mica tapada i ràpida, però amb algun pas complicat, crec que és una de les que se fa a la Cursa del Vent de Bitem, bé, després arribem a Bitem i mala sort... el bar no tenia "Casera" jajajajaja i marxem directament a Jesus, punt de sortida.

(Nando)