dilluns, 30 d’abril de 2012

II Transplanes i segona de la Xallenger

Este diumenge, 11 Montbikers anem a Santa Bàrbara a per la segona de les proves de la Xallenger, i aquesta, amb especial interés per compartir part del recorregut amb el nostre Duextrem, i com no, també, per agrair la gran feina que fa aquest club, el UCSB, per mantenir, recuperar, i ampliar, els quilòmetres de senders per la serra de Godall.

Destacar com a la Ràpita, la gran participació, superant de nou, la de l'any passat, i arribant a 200 corredors inscrits, el recorregut molt semblant al de la primera edició, amb una primera part molt ràpida i de de poca dificultat, per arribar a la coneguda zona de Mianes, on les bones senderes de baixa dificultat, fan les delícies de tothom.
Després del pas pel poble de Masdenverge, emprenem la part més dura del recorregut amb el pas per les noves senderes de la Serreta de Freginals i la culminant pujada pels Massets i Paridora, on ja notavem tots, els excesos de la primera part..... si sempre díem el mateix i no ho fem!!!!

Baixada pel clàssic dels clàssic de la serra de Godall, la senda de la Font de l'Arboç, i nous trams de senders per aproximar-mos al final a Santa Bàrbara.
Com sempre, i no és un tòpic, felicitar a l'organització, que compleix al 100% el que tots volem en aquestes sortides, BTT i un bon matí de companyia!.... i la rostideta, que també!

Vull fer una menció al suport, que els Joves ciclistes en especial, i tots els Beteteros de les Terres, fem, i vam deixar present, al Joan Andreu i David, que van patir un greu accident i, per sort, podem dir que estan millorant ràpidament. Anims!

Ara a esperar la tercera de la Xallenger, al Maig, la del Riu a Xerta!!!

Classificació dels nostres:

56 LLUIS GARCIA SUBIRATS  2:19:37
57 Adan BALAGUE PRATS  2:19:39

60 XAVI AGUT CABALLE  2:20:06
62 IÑAKI DOMINGUEZ TAMAYO  2:21:0574 RODRI AUDI ARASA  2:30:20

89 CHRISTIAN PELLICER PLAZAS 2:39:31

97 FERNANDO JUAN APARICIO  2:42:33

99 ALDOLFO MARTÍ VERGE  2:44:02

122 JORDI VILA PALAU  2:54:51

128 LLORENÇ TOMAS MARCELINO 3:00:15
Aban. JORDI REDO CASTELLS

Les classificacions aquí......

Fotos organitzadors......

(Nando)