dilluns, 2 d’abril de 2012

IV QDD Montbike-UCSB

Aquesta quarta edició ha esta especial, tant pel recorregut de pur Enduro, com per la comunió excel.lent que hi ha amb la UCSB, que tinc que reconeixer que han portat el pes important d'aquesta trobada, també felicitar a Josep Barberà per la feina, no retribuïda, com diu ell, a la millora d'un nou sender de nivell a l'ermita de la Pietat i que també hem contribuït encara que sigui amb un copet de mà.

Comencem, i a les 9:00 emprenem la sortida en grup uns 40 bikers, tots amb les conseqüents ganes de endurejar, i el començament deixava clar com era el dia, pujada en bici al coll des de l'ermita fins la senda de les Talaïes, remontada fins les antenes per, ara sí, començar la primera de les baixades per la senda del Racó del Forat (antiga Panís, per si vos heu perdut).

Un cop finalitzada, tornem a remontar la serra, ara per la Pedrera fins arribar a l'asfalt on com ja sabien ens trobaríem l'avituallament merescut, pizza i coc de massana espectacular!!
Descens ara per la sendera de la cova de la Vila, que també s'havia engalanat per l'ocasió, i on alguns van poder apretar les dents, tant en les bones baixades com als remontes quasi impossibles.
Tram d'asfalt, per ficar alguna pega al bonissim recorregut, per pujar en busca de la J&B i el Baixador de les Esquarterades, que en el meu cas, era l'únic tram antic de la serra que no havia provat. Baixadors espectaculars d'alt nivell on alguns van poder fer peripècies i alguna sorpresa.

Finalment el tram esperat després de tornar a l'ermita, el nou sender del Cingle, que encara cal millorar per poder-lo donar per acabat però que ja dona alguna satisfacció.
Final de festa amb vermut i pataques a gogo, i bona xarrada amb tots els companys.


En definitiva, el que es buscava, un dia d'amistat i de BTT, allò que ens fa matinar, suar i disfrutar dels diumenges!

Només donar de nou les gràcies a tots i  tornar-mos a veure en les properes cites, La Ràpita i Santa Bàrbara a la Xallenger!

(Nando)