dimarts, 31 de gener de 2012

ValldeBous, novetat!


Este passat diumenge, decidim per fi, realitzar una de les novetats de la temporada, ja què feia temps, des de la Volta Aventura de l’octubre passat, que teníem preparada, i al final cap a ValldeBous que ens anem.

6 Montbikers, Ladis, Jordi S., Jordi M., Rodri, Iban i Nando, sortim finalment, llàstima de Jordi Vila que per problemes amb la Trek té que tornar-se al llit, tot i venir a despedir-mos i Lluis G, amb un impediment familiar.
A la Sènia, feia un vent que de poc ens tira “cap atras”, però ja ho diem, estem malalts de bici,o és vici, i tot i el fred, emprenem el tram més avorrit de carretera fins l’entrada del Barranc de ValldeBous, un cop començant a pujar ens trobem els fatídics cartells de Batuda, però tu els has vist? Jo no? Jejeje tirem amunt i ja farem.
Al final, tot s’ha de dir, el casadors s’han comportat  i després de veure que no tiraríem enrere, ens proposen, que esperarien a què estiguéssim d’alt de tot de la pista per soltar els gossos.

Un cop d’alt no trobem entrada a la sendera, que per cert, no es veu, i t’has de fiar al 100% del que diu el track,  i un cop més  el casadors ens guien, i comença la batuda, nosaltres córrer que córrer amunt per aquella sendera fins que després de uns 20 minutets d’espentejar la bici arribem a la coneguda sendera de Pallerols, que en aquest tram,el més  ràpid, ens porta a l’ermita.
Allí anàvem, esmorzem i darrera mateix del menjador surt una pista amb una cadena la passem i pel PR senyalitza a la dreta tirem a baix, senda molt pedregosa i amb fort pendent al principi però que finalitza amb uns 2 kms molt molt ràpids i divertits. Per fi, ja hem fet la baixada de Pallerols per la senda.
Tot i complir la missió, encara faríem uns altres tram de senderes molt ràpids pels voltants del club de tir (ojo! en la cadena) i una excursió per la part del riu Senia per no agafar la carretera, amb, fins i tot un pont penjant que més d’un no veia clar.


La sortida, no és de les més completes, ni de les més guapes, pot ser el vent de cara també a influït en la nostra sensació, però crec que els 32Kms i 900mts+ amb pista, senda amunt, i senda avall esta molt compensada, jo l’apunto al calendari per repetir-la i poder fer la de Pallerols sense pegar tota la volta  a Casetes Velles, que d’això es tractava.

Vinga, el diumenge més, diu que farà fresqueta!!!


El track aquí......pròximament

(Nando)