dilluns, 9 de gener de 2012

Serra d'Irta

Este diumenge marxem 5 Montbikers a terres Valencianes, on tenim un terreny molt similar al nostre i amb una ruta que repetim per tercer any, serà per alguna cosa, i me penso que ho sé, tres senderes, a quina millor, de baixada i una de pujada què, per cert, estava recient netejada i és podia fer en molt bones condicions.

El dia perfecte, només notem a faltar a molts integrants de les sortides de btt, que suposo encara estan paint el torrons, a nosaltres també s'han notat i la pujada a l'ermita de Sant Antoni s'ha fet durilla, després de quemar els escessos, la cosa a millorat i la baixada del Castell ens a fet pujar els ànims,destacar a Rodri, que s'esta ficant les piles, i avui ja a començat a ficar pressió a les baixades, s'acabat això d'esperar-lo.
La temperatura inmillorable i de curt no s'anava malament, mireu les fotos, increïble per un 8 de gener, pareixia que al arribar a la mar trobariem gent i tot a la platja.
La tornada a bon ritme per la costa fins Penyiscola, on després de dubtar, hem decidit no fer cervesseta, ja portem massa alcòhol d'estos dies.
A la pròxima mirarem de fer una altra sortida per Irta variant una mica el recorregut, vos espero a tots!

Les fotos d'Adan al Facebook del club
Les fotos de Nando aquí.....


(Nando)