dilluns, 23 de gener de 2012

La Pica 2012!

No sé exactament què és, i menys el perquè, però tots els anys he tornat a fer-la. La veritat és que aquesta edició ho tenia fàcil, a més d'anar ben acompanyat, tenia l'escussa del reconeixement de les cinc edicions, un detall molt gratificant i a tenir en compte.

Com tots els anys el Presi (Jon) i jo (Nando) ja ho teniem clar, però a més, ens acompanyen Lluis G, Rodri, Iban, Llorenç, Cristian, Jordi Martí i la dona, i el inconsumible Josep Moya i el company d'Alcanar Ramon, com veieu una bona tropa ( amb furgona esponsoritzada per Flora Montsià) per portar les bicis.
Sortim puntuals a les 7 però no podem correr i finalment ens toca aparcar fora del poble, una mica de lio per trobar-nos tots,que no ho aconseguim, i en busca dels dorsals i la bossa de regal.
Intentem buscar a Patxi, que com sabeu, està a Salou, i tot fer-se del BTT Salou continua sent el nostre "vicepresident", però no el veuriem fins Miramar.

A les 9:30 i molt puntuals arrancada, en aquesta ocasió, decidim per majoria, anar esperant-mos als avituallaments, que com tots els anys estan perfectes, alguns no ho complirien, però ja se sap, els temps, el pique.... jajajaja
Destacar el soport que té aquesta pedalada, la gent la tens constantment als creuaments i mai pots dubtar del recorregut, que estava com l'any passat, fantàstic, una bona combinació de pistes de pujada i alguna sendera de baixada de poca dificultat, més no se pot demanar, per contentar, als més de 800 bikers.

La sorpresa gratificant per mí, en aquesta ocasió, és trobar-me de nou amb Patxi a Miramar, és aquelles sensacions bones d'amistat, que queden, tot i no trobar-nos pedalant ja últimament, i veure, encara que sigui un ratet, al Presi, suant la cansalada!! jajaja.

Al final una boníssim dia!!! Segur que l'any que bé,  no soc l'únic que diu de repetir.

El track de Rodri aquí.............

Les classificacions de la Llarga aquí.....

PD: Felicitats a la dona de Jordi M. per l'estrena a la Pica! Anims!!
(Nando)