dimecres, 6 de juliol de 2011

Forestal, Pell Negra i més. Sortida d'estiu!

El diumenge teniem que ser una bona colla, i més, sabent que anavem amb els incombustibles Moletereros a fer la primera de les sortides d'estiu, com sempre, amb el banyador. Finalment, i després dels missatges del matí, dels que tenien dubtes del temps o que "la noche los confunde", sortim cap a Tortosa Ladis, Lluis G, Xavi A, i Nando, i ens trobem amb 10 Moleteros mes.
La sortida, que dir, de les bones bones que fem, aquesta vegada cambien una mica l'ordre de les senderes per fer en primera instància, la Forestal, versió curta, on deixem els cotxes i que alguns de la Moleta no coneixien, després, passem a remontar per fer el megaclàssic de la Pell Negra, però a meitat baixada ens desviem cap a la pista de les Valls per una altra sendera de pujada.
Al arribar a la pista de les Valls i per falta de temps, ens abandonen alguns membres de la Moleta i Ladis, que tenien que marxar a dinar prompte, nosaltres ens quedem amb la millor representació de la Moleta... les dones i alguns companys mes, que no perdonen una, com estan de fortes i valentes, dona goig.
Fem el PR de les Valls i remontem el Coll de la Creu per fer una altra de les senderes clàssiques, que ens retornaria a la pista dels Estrets, on intentem fer una sendera que feia anys que no feiem per anar als Estrets però que esta en pèssimes condicions.

Per rematar Estrets i banyet a la presa, on Lluís Horta ens esperava ben fresquet, amb unes bones cervessetes..... Ets un crack Lluís!!!
El tres Montbikers, com es costum, quan anem a Horta, ens quedem a dinar i comentar la jugada i les properes sortides, com la del dissabte a la Senia!

El track aquí....
Fotos Pau -Moleta aquí ....
(Nando)