dissabte, 22 de maig de 2010

20 DE MAIG 2007------------------20 DE MAIG 2010 3 ANIVERSARI MONTBIKE

20 de maig per molts culers va ser la fecha on vam conquistar la primera copa d'europa amb aquell gol de Koeman a la prorroga, pero per als MONTBIKERS va ser la primera surtida com a club que vam realitzar va ser tot un exit on va començar  en fer una ruteta en quatre amigatxos es va convertir en una surtida amb quasi 30 bikers va ser tot un exit i amb un somni,  per que no continuar fen-ho cada cap de setmana? i sobre tot fent esport i damunt coneixer aquesta terra tant espectacular que tenim els ports,serra del montsia,serra de godall i el delta de l'ebre qui demana mes.
Durant aquests anys em fet moltes surtides de btt, moltes marxes de btt, moltes curses de muntanya amb el  ja famos i reconegut circuit de curses de muntanya de les terres de l'ebre, em tingut ja molts models d'equipatges  uns mes bonics i d'altres mes sosos pero amb la mateixa il-lusio que el primer dia seguim fent coses per a tots els components de MONTBIKE on ja actualment ja som mes de 100 SOCIS una cosa inimaginable fa tres anys uns de btt i d'altres corredors de muntanya - caminadors o simplement amants de les nostres terres.
Em fet molts d'amics gent d'A.E ALCANAR,LA MOLETA XERTA,TRAIL CER SENIA,U.C.SANTA BARBARA,U FORADADA LA RAPITA,UEC TORTOSA,P.C.DEL MONTSIA ULLDECONA,PEÑA BICIS ARAGONESES VINAROZ,JOVES CICLISTES AMPOSTA,ILERCAVONS MORA D'EBRE, A.V.AMPOSTA,C.E.XERTA,A.E AMPOSTA,DESAKATO TIM,( ara veig que es un error començar a nombrar clubs i pobles de les terres de l'ebre per que segur que em deixo algu pero ara ja no u borro si no no acavare mai) em fet moltes amistats de gent anonima que ningu diria que son tal com son uns craks. Em passat dies espectaculars practican esport i envoltats dels paratges de les nostres terres que podeu estar de ben segur que si no haguessim anat fent esport no haguessim conegut aquells racons tants espectaculars i bonics que amaguen les nostres terres.
Crec que em conseguit moltes coses durant aquets 3 anys pero de ben segur que podem conseguir moltes mes almenys l'apreci i l'amistad que fins ara tenim que al fins i a la cap es el mes important dins d'aquest mon .
Nomes em queda comentar l'esforç i l'entrega dins d'aquest club amb moltes hores empleades del meu amic NANDO que amb tota la il.lusio del mon va tirar endevant aquest projecte de "quatre amigatxos" amb un club on la nostra lema es "VINE QUE XALAREM I TORNA QUE EL PROXIM DIA XALAREM MES"


CLUB BTT MONTBIKE 2007-2010