dimecres, 14 d’abril de 2010

Qdd Btt, el proper diumenge 18 (UCSB)

Els companys i amics de l'Unió Ciclista Santa Bàrbara en preprarem una, que segur serà impressionant, Qdd pel proper diumenge 18, aquí teniu la tota la informació pública, les sorpreses tindrem que anar per veure-les:

El proper diumenge 18 d'abril farem una quedada btt per la Serra de Godall. Sortirem a les 8,30 hores des del pavelló poliesportiu de Santa Bàrbara. El recorregut serà de tipus enduro d'uns 35 quilòmetres de llargada, del quals 6 seran de sendera i unes 2,30 hores de pedaleig.

El recorregut es desenvoluparà de la següent manera: després d'una aproximació de 9 km per camins veïnals fins a la Serra de Godall, farem un sendera nova de pujada de dificultat baixa d'uns 700 metres de llargada fins a Godall, després uns dos km de camins i una altra sendera nova de 1,3 km amb un primer tram de pujada ciclable i un segon tram ràpid i pedalejador seguit d'una baixada de poca dificultat. Continuarem alternant terra, asfalt i algun tramet de sender fins la pujada de Cap d'Àsens on al km 18 de recorregut oferirem un avituallament amb aigua i alguna pasteta i tindrem una canvi d'impressions abans de començar la baixada estrella de la jornada la nostra obra mestra la sendera de LES CANTARELLES, amb 2,1 km de llargada de dificultat alta. Tot seguit pel PR fins Les Ventalles on farem l'última sendera amb 300 metres de pujada a peu i 1,2 km més de baixa ràpida i pedregosa per la sendera del Palleret. Uns 7 km de tornada per camins fins a Santa Bàrbara on tenim prevista l'arrivada a les 13 hores si tot va bé.

Aneu confirmant assistència!!!