diumenge, 4 d’abril de 2010

MARXA DE LA SELVA DEL CAMP


2a Marxa de resistencia.La Selva del Camp 67,5 km. 4900m.

Bueno companys,ja hem tornat de fer un altra aventura.El divendres dia 26 per la tarda surten cap a la Selva,

Torrens,Diego,Blai,Fibla i Javi l'urbano per muntar el campament base i estudiar el dispositiu d'atac...

El dispositiu d'atac va constar d'unes quantes Voll Dams per la tarda i a l'hora de sopar unes pizzes i un bon vinet.

Desprès de la "tertúlia" tots a dormir a la furgona-hotel del Jordi Torrens (es veu que a mitja nit, algun fantasma o Ente

de la nit...feia soroll amb bastants ronquits... i altres sorolls que trencaven fins i tot la nit) Hem van dir que van passar bastanta por.

A les 6.30h.ens trobem tots plegats,ja que jo vaig sortir pel matí amb dos companys de la Ràpita ,Ivan i Quique.

Sortida a les 7 del mati,per cert hem vist a Adolfo Aguiló i suposo que sabeu qui arribat el primer! Record de la marxa amb 7h.

Molta gent surt corrents com es avitual, i nosaltres caminant...bueno això de caminar es un dir,ja que quan estes besties es posen a caminar, jo tinc que trotar!!

Al cap d'una estona quan les cames ja estaven calentes comencem a córrer i no tardem en adelantar gent,jo per precaució hem quedo una mica detras dels companys,ja que fa dies que arrastro mal d'esquena però de moment hu porto be.

Al primer avituallament,ja no puc seguir als companys per el dolor i encara ens quedaven 57km aporx.!!Diego es queda amb mi

per ajudar-me,i anem caminant i trotant molt suau.(moltes gracies Diego per tot el temps que vas estar amb mi,ajudanme i fer-me riure)ETS UN CRAC!! Podies fer un bon temps i vas passar de tot,aixo es de ser molt humild.Gracies un altre cop.

També dir que l,organització crec que va estar molt correcta amb mol bona gent i la senyalització per mi va ser perfecta.

Els companys anaven tiran i no sabíem noticies d'ells però segur que entre ells es fotien canya i es vigilaven amb el rabet de l',ull ,segur que no m`equivoco!! Arribem a Prades i ara tocar a dinar,ens curem alguna llaga que altra i sense pedre molt de temps continuem, ja que encara ens quedaven bastants km. Desprès de moltes hores per les muntanyes de Prades ,al fons veiem el poble de la Selva. Diego decideix tirar cap a baix corrents i jo continuo caminant .Al final sabem que dels nostres en arribar el primer

es Javi Fibla pero ja li estaven xafan els talons Torrens Blai i Quique,mes tard venia l'altre Javi i desprès Diego.

(estan forts los gamberros,se nota que son del Montsia)Ja arribat al pavelló no hi ha res millor que una dutxa i una bona cervesa.

Ara pròxima estació,Navas.80km,4600m.

Y colorin colorado este cuento se ha acabado.

FOTOS http://picasaweb.google.com/montbiketrail09/LaSelva#

By Juanj