diumenge, 28 de febrer de 2010

Senda Ciment i Santa

Avui, 10 + 1 bikers, els 10 Montbikers següents Lidia, Pili, Liberto, Jordiet, Ladis, Xavi Casanova, Xavi Agut, Adan, Jordiet i Nando, i com sempre que hi ha presió, el nostre freelander de luxe Josep Barberà, sortim per revisar dos dels tres canvis en el recorregut del pròxim II Duextrem ciutat d'Amposta.
A les 8:15h emprenem la sortida, com sempre ultimament en retràs, cap al Mulet, seguim els camins paral.lels a l'autopista per no fer més dura la sortida i a un molt bon ritme, cal anar frenant a alguns, amenaçant-los de rebre alguna pedrada (estos de les rigides!!).
Sort tenim de que Jordiet tenia altres intensions i ens deixa a l'arribada als camins d'accès al Mulet, allí reduïm ritme i continuem fins l'encreuament amb la sendera del Rajolar, parada per agafar forces i comentar com estaria la primera de les senderes, la del Ciment.

La sorpresa a estat en positiu, i continua prou llímpia, alguns escalons estan més degradats i es fan amb més facilitat, es nota que aquesta sendera es troba molt transitada i això ens agrada.
Després agafem el camí dels Bandolers i passada la fabrica del Ciment les noies ens deixen per continuar més placidament pel la Ràpita, nosaltres continuem per fer la segona sendera, La Santa, aquesta nova per mí, s'agafa just passat el corral de bous de la Gossera i... sorpresa, una curta pero agradable sendera ràpida.
Finalitzem la sortida tornant a "pinyon" pel canal fins Amposta, recorrent 48kms en... unes quantes hores.

(Nando)
i si tenim sort un video aqui.... (pròximament)