dilluns, 17 de novembre de 2008

Trobada Enduro (16 novembre -Gandesa)

Avui podem qualificar la Trobada de Gandesa, com més que una sortida... jo diria que tot un dia de festa el que ens van preparar els nostres amics, els següents Montbikers vam acudir a la segona edició del Enduro: Adan, Pili, Liberto, Calili, Dieguito, Fabia, Joan, Ferran i Nando, no oblidant a les nostres reporteres Tere i Laia que com sempre estan a totes i van poder fer-nos els reportatge que veure-ho.
A les 8:30 estàvem ja descarregant les bicis a la Plaça de l’Ajuntament de Gandesa i un cop arribats tots els companys, jo diria uns 30, varem sortir cap a les afores de Gandesa per després d’una forta, però no massa llarga pujada, arribar a la primera de les senderes preparades, aquesta era d'una bona llargada però molt..molt ràpida, amb una primera part amb molt de pendent i que et ficava l’adrenalina al màxim, per acabar de donar emoció teníem fins i tot uns salts preparats amb recepcions en fustes.Remuntem novament per pista, aquesta vegada la pujada es fa molt més dura, amb un fort desnivell sobretot a la primera part i finalment arribem al BikePark, on els companys de Gandesa i els que anaven preparats van poder gaudir al màxim dels salts que no vos perdeu a les fotos,..... i arriba la part més dura... remuntem on coll fins una creu, una pujada amb bicis al coll que fins i tot, algun company de Gandesa havia promès no fer mai més, però que gràcies a que havien desbrossat deixava fer descansos amb la bici al costat, a dalt de tot, quina vista, mereixia la pena,
per una part Corbera d’Ebre amb el poble antic i per l’altra Pinell de Brai, on ens portaria la segona de les senderes del dia, una sendera més Enduro amb una primera part amb molta pedra i trams molt tècnics, després passava a ser una sendera molt més ràpida sense tantes dificultats però amb alguns escalons tècnics, el més destacable la llargada, sort de les parades de reagrupament per recuperar forces al braços.
Finalment carreguem les bicis als cotxes i cap a Gandesa, on van gaudir d’un fi de festa amb dinar inclòs, xerrada, cafès i bromes.... i amb les ganes de tornar a repetir.
Moltes gràcies, i en especials al nostre company Toni, atent a tot i pendent de tots.
Un 10 de part de Montbike

Aquí, el link amb totes les fotos ....