dijous, 28 d’agost de 2008

Pedals de Foc -Crònica

Els nostres companys Pili i Liberto van finalitzar la Pedals de Foc, i tal com van prometre, ens expliquem una mica com va anar aquesta màgnifica experiència.

Hola Companys, aquí estem després d'una experiència extraordinària, ha estat molt bonica, una mica de cansament per les hores que ens vam passat a dalt de la bici, fins que no arribàvem al lloc però la veritat és que us ho aconsellem a tothom.

Lo millor hagués estat fer-ho amb 5 etapes en compte de 4, com hem fet, hem anat molt ràpid i no hem pogut gaudir del meravellós paisatge del Pirineu.

Gràcies a Deu, no hem tingut cap ensurt ni avaries amb les bicis, una mica dificultós a estat el mapa (rotbull) que ens van donar l'organització, per seguir l'itinerari, només sortir al km 1,8 ja estàvem perduts, és molt aconsellable el GPS, per aquestos tipus de rutes.

Bueno després d'aquesta aventura a veure si us animeu i organitzem per l'estiu que ve, alguna cosa, com pot ser la TRANSPIRINAICA per exemple.

Fins aviat. Liberto i Pili

Nota: Una abraçada a tots dos, que sabem que després de la lesió de Pili aquesta sortida era més que un repte.(Montbike)