dilluns, 23 de juny de 2008

Subida del Lobo -Enguera

En aquesta ocasió aprofito per comentar-vos una experiència personal que he pogut gaudir aquest fin de setmana. Gracies a un desplaçament previst he pogut anar a fer una sortida amb la Penya "BTPabajo" tenim el link als enllaços, és de nova creació y amb un recorregut semblant al nostre, el que els diferència notablement és la Serra que tenen, una Serra impressionant amb infinitat de camins i pistes per recórrer. Això fa que les seves sortides siguen molt més rally que les nostres i d'una durada superior en temps i Kms.


Donar les gracies a tots els integrants del club que hem van rebre com si fos un altre dels d'ells, Alberto, Manuel, Miguel, Davis, Pablo José Luis, Manolo, Jose Fco. y como no a Vila.
Per no enganyar-vos, estava una mica assustat, jo que segueixo el tipo de sortides que fan patia per la duració y duresa possible, a més el nom "Subida del Lobo" no millorava la meva intranquil·litat. Però bé, finalment a les 8:30 i molt puntuals vam sortir direcció a les poblacions veïnes de Enguera, Chella i Bolbaite on tras creuar un pont vam començar la veritable sortida, agafem una primera pista amb un desnivell normal que ens portaria en uns 10Kms a la primera parada obligada per punxada de Jose Luis, aprofitem per esmorzar, això sí, res de barretes i tal, "bocadillo", podeu veure les fotos

http://picasaweb.google.com/btpabajo/SubidaDelLobo220608

Després be la temible pujada "del Lobo" amb un bon desnivell i molta durada, però que es podia anar fent, la calor era impressionant i l'aigua començava a falta. Arriben després de la pujada a la casa Alambín amb uns kms trenca-cames de pujades i baixades, per finalment baixar fins el "Rio Grande", segona punxada en este cas de Manolo y pujada considerable fins Benali on uns quants ens hem allargat a una font a buscar aigua mentre esperaven a l'integrant més jove del club David amb alguns problemes per la calor.

Per acabar una impressionant baixada per pista d'uns 12Kms fins arribar a Enguera on jo mateix també he punxat.
Bé uns 60Kms durs però agradables de realitzar gràcies a una molt bona companyia i desitjant que aquest nou club de Btt tingue un bon recorregut, s'ho mereixen.

Fins un altra!