dimarts, 13 de maig de 2008

IV Marxa Sant Gregori (25 de maig)


Ja tenim totes les dades de la sortida de Santa Bàrbara, de www.sta-barbara.org:


Com tots els anys per aquestes dates, i en motiu de la festivitat del patró de la població, la Unió Ciclista Santa Bàrbara organitza una de les dues sortides anuals, la Marxa de Sant Gregori en BTT, que es durà a terme el proper diumenge 25 de maig. Aquesta quarta edició recorrerà camins propers a la població fins arribar a la Serra de Godall, on la marxa transcorrerà per llocs ideals per a la pràctica d'aquest esport, combinant camins, pistes i senders. Fins a completar la quarantena de quilòmetres de la sortida.

Cal recordar que la marxa no és competitiva, però que en els trams més dificultosos, tant de pujada com de baixada, els participants podran anar lliurement al seu ritme.
La dificultat global de la marxa és de grau mitjà. Degut a l'èxit de la passada edició, l'organització enguany ha intentat que el recorregut sigui semblant al de l’any anterior, afegint-hi algunes variants (per no ser tots els anys el mateix). Al final de la marxa, a la zona de pícnic del poliesportiu municipal hi haurà un avituallament bastant sòlid amb pica-pica, rostida, ... també hi haurà obsequis i alguna altra sorpresa.
La inscripció es pot fer anticipadament a les diferents botigues relacionades amb el món del ciclisme de les nostres terres. També es podrà fer el mateix dia de la marxa (25 de maig) a partir de les 8 hores al pavelló poliesportiu de Santa Bàrbara. La sortida es donarà al mateix lloc de la inscripció a les 9 del matí. L'organització espera poder gaudir d'un bon dia en bicicleta i poder superar el nombre d'inscrits de l'any passat, degut a les atractives modificacions que s'han anat fent al llarg del recorregut. Per a més informació us podeu adreçar als telèfons 649 865 314 i 637 421 408.