dilluns, 25 de febrer de 2008

Crònica de la sortida de Paüls

Enumeració dels integrants (supervivents): Narcis, Amador, Pili, Liberto, Adan, Ferran, Jonatan i Nando.
Bé, sortida a Paüls, que podem considerar d'èpica, aproximadament a les 9:00 arribàvem al poble de Paüls on vam deixar els cotxes, per ràpidament, i en baixada,dirigir-mos per pista asfaltada cap a la llarga pujada al MontSagre, una pujada que, encara que molta part era asfaltada tenia uns desnivells considerables, a més, d'una llargada no menys significable, uns 12 Kms que a més d'un, va fer ficar el peu a terra.
Però no era aquesta la part temuda, sinó el que ens deparava la muntanya per després, teníem un llarg recorregut per sendera de pujada i baixada fins trobar la sendera que ens portaria fins Paüls, en un principi, tot anava segons els plans i el nostre guia Narcis ens portava correctament per totes les indicacions, però, la boira era cada cop més abundant i fins i tot, molts cops, era difícil veure'ns a tots, únicament podies seguir per intuïció el camí que seguien els companys.
El vent i el fred eren no menys respectables i per acabar de arrodonir-ho la pluja estava al caure, amb tot això, no era d'esperar que, ens saltéssem l'entrada a la esperada sendera i ens vam dirigir muntanya en dins, fins trobar una fita amb les indicacions (Horta, Canaleta, Vallcaneres ...) allí decidim, erroneament, tirar més cap a d'alt i després de ja portar les bicis al costat prop 1h continuàvem sense veure la sortida... la cosa no va millorar, i el Pr que seguíem es perdia entra la boira i els escarpats terrenys, els calambres i cansament augmentaven el neguit i..... finalment i amb un bon cop de sort, vam trobar la indicació cap a Paüls i la sendera que buscàvem...... Uf!!!!
La sendera era espectacular amb pinassa per tota ella i corves on tenies que ficar tot l'equilibri,... i finalment arribada al poble de Paüls amb la gana més que feta.

Com vam dir tots una vegada arrivats... qui no en fa no conta!!!!

Les fotos de l'aventura a la Galeria, com sempre.