dilluns, 19 de novembre de 2007

Resultat de la Sortida "La Moleta"

De la sortida de la Moleta, podem destacar varies coses, entre elles el fred que vam passar a la sortida... estavem a 0 graus.. ni fred ni calor. Vam ser Patxi, Amador, Fofo, Carlos, Ferran, Torta, Beltran, Liberto, Pili, Narcis i jo, Nando.... en aquesta ocasió Jonatan i Fabia no van poder assistir... també vam poder gaudir d'un bon ambient amb molta gent de les nostres terres i els nostres amics de Gandesa (no es perden cap!!!)


La sortida com a tal, va estar bé, tots els encreuament senyalats i amb un bon avituallament. Només destacar les fortes pujades (mireu perfil!!) que en pocs Kms ens van colocar d'alt de tot de una de les Moles de Xerta on vam poder gaudir d'una bona vista del nostre riu. Les baixades i pujades per sendera molt assequibles, només una incidencia amb els caçadors va evitar realitzar la última sendera que ens portava fins l'esmortzar.


L'ambient va ser molt trànquil i pràcticament vam anar en grup, una qüestió que personalment m'agrada, en l'avituallament ens vam esperar a tots i vam fer la xarrada i algunes fotos, es notava que la gent no anava de competició, i simplement, volien passar un bon rato amb tots els companys.
Espero més comentaris!! i alguna foto més, per ara podeu veure alguna foto a la Galeria.
Teniu més informació al link de la Moleta... hi han fotos etc... (Ha per cert!!! M'ha tocat un premi!!!, com no estava el president.... jejeje)