divendres, 12 d’octubre de 2007

Vall de l'infern.

Molt bona sortida de uns 26 Kms, amb la participacio de Jonatan, Adolfo, Patxi, Ferran, Fabian i Nando.
La sortida desde Xerta, amb una pujada sense temps de calentar, per arrivar fins el canal de la població, ens a fet despertar rapidament a tots, i després d'uns pocs kms pel constat del canal hem començat la forta pujada fins la Mola de Xerta, en la Font Nova hem descansat i després d'algunes fotos amb més o menys perill (paseu per la galeria) hem començat una forta pujada a peu d'uns 30 min fins coronar la Mola, on teniem unes magnifiques vistes.

A partir d'aquest moment, hem começat la sendera de baixada fins arrivar a la Vall de l'infern (on un servidor a conegut el Lado Oscuro de la BTT) una primera part molt bonica entre els pins, però que després s'ha complicat molt en el seu tram pel barranc, sense contar amb el perill dels caçadors que hi havien. Per finalitzar la sortida, hem continuat un troç per la carretera per arrivar a una sendera més curta però no meny bonica, que ens a portar fins la Sud on per la Via Verda hem tornat a la població.

Només hem quedar donar molt d'anims a Alex que per motius de salud no ha pogut venir i animar a tots els altres companys a apuntar-se a les pròximes sortides.