dilluns, 22 d’octubre de 2007

Sortida Ilercavonia -Salzadella

Comencem el comentari de la sortida de la Salzadella dient que vam ser 9 + 1 els components que vam participar Patxi, Jonatan, Juan Carlos, Adolfo, Pili, Liberto, Narcis, Fabia, Nando i Iñaki com membre dels Joves Ciclistes.
A la sortida, vam poder trobar-mos amb els companys de Gandesa, un record des de aquí, i que prompte quedesem per fer una sortida conjunta, l'organització impecable, va informar de la possibilitat de realitzar tres possibles recorreguts de 25, 36 i 50 Kms, ens vam decantar per la de 36 km excepte Patxi, Fabia, Narcis i Iñaki que finalment van realitzar la de 50km.

Només sortir vam poder gaudir de la emoció de veure a totes les nostres reporteres i els xiquets animant-mos, un 10 per elles que vam poder seguir tot el recorregut amb l'organització i donar-mos anims en el avituallaments.

La sortida es pot considerar com excel.lent amb llargues pujades, però sense desnivells insalvables totes elles per pista, que permetien després gaudir de senderes de baixada no massa complicades que l'organització havia preparat a conciència, només destacar la última sendera amb un desnivell impressionant que van revirar massa i no permetia gaudir-la totalment.

Per finalitzar i a la espera de que comenteu alguna cosa més, dir que, a més després vam dinar a un restaurant de la població per remullar la copa que va guanyar Pili com a "valenta" i les regals d'alta calitat (jejeje) que vam aconseguir en el sorteig (A Jonatan també li va tocar en esta ocasió).

Podeu visitar la Galeria per veure algunes de les fotos.